БГ ФутболНовиниФутбол

Бербатов: Да видим какво ще отговорят от БФС

Кандидатът за президентския пост в БФС взе отношение по темата с официалното писмо от ФИФА и УЕФА, в което двете организации питат защо Борислав Михайлов е оттеглил оставката си, повече от година и половина след като я подаде.

ФИФА и УЕФА изразиха своята изненада от действията на Михайлов и поискаха БФС да даде разяснения за случилото се, а от родната централа заявиха, че ще отговорят в началото на следващата седмица. „Чакаме да видим какво ще отговорят от БФС!“, написа Бербатов в Инстаграм върху снимка на писмото от ФИФА и УЕФА.

Коментар на случващото се направи и Стилиян Петров, който официално подкрепи кандидатурата на Бербатов. „Това писмо дава надежда за положителна промяна. Време е за промяна, за да защитим бъдещите поколения фенове, играчи, треньори и клубове“, заяви Петров.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button