БГ ФутболНовиниФутбол

БФС: Ще отговорим на ФИФА и УЕФА след почивните дни

Българският футболен съюз потвърди, че е получил запитване от централите на ФИФА и УЕФА във връзка с оттеглянето на оставката на президента на организацията Борислав Михайлов и обяви, че ще изпрати своето становище по въпроса в началото на следващата седмица.

Миналата седмица Михайлов изненадващо се завърна начело на БФС, повече от година и половина, след като подаде оставка, а днес стана ясно, че от ФИФА и УЕФА са изпратили общо писмо до родната централа, в което искат разяснение на ситуацията.

„На 4 март 2021 г. по електронен път в Българския футболен съюз е постъпило запитване от страна на ФИФА и УЕФА относно текущата ситуация във федерацията вследствие на оттеглената оставка от страна на Борислав Михайлов. Предвид поредицата от официални неработни дни в страната, становището на БФС ще бъде изпратено до международните футболни институции в началото на следващата седмица“, съобщиха от БФС днес.

Свързани статии

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button