БГ ФутболНовини

Сайтът на Стоичков блокира от поръчки

Официалният сайт на Христо Стоичков – 8hristo.com е блокирал на няколко пъти заради убийствен трафик в неделя вечерта. При гостуването си в „Забраненото шоу на Рачков“ Камата довери за новата си колекция H8S и думите му провокираха над 15 хиляди влизания в секунда, които са довели до блокаж на онлайн магазина на няколко пъти. По официални резултати шоуто по „Нова“ е достигнало убийствения показател – дял 40 на частта със Стоичков. Това означава, че почти всеки втори пред телевизора в дадения времеви пояс е гледал гостуването на „кавалера“ на „Златната топка“.

Сценаристите на шоуто излязоха с чест от „гафа с тиретата и ЦСКА“ от предишно предаване, като дадоха свободна изява на Стоичков за оригинална лекция по темата. Голмайсторът на Мондиал’94 дари Рачков с фланелка от мача, в който единствено игра с №4 при „червените“. През есента на 1989-а Камата вкара 4 гола във вечното дерби срещу Левски и следващата пролет демонстративно излезе с четворката на гърба си. На трофейната фланелка отпред бяха добавени само минутите и тире срещу голмайстора Стоичков, реализирал попаденията за по-малко от половин час.

В края на програмата Рачков също изненада Стоичков. На сцената излязоха дъщерите му Михаела и Христина, водещи за ръка внучката му Миа. „Няма „Златна обувка“, няма „Златна топка“ – тя е на първо място!“, почти се просълзи Камата и прегърна най-малката си принцеса.

Стоичков говори лаконично за кризата във футбола ни: „Предупредих ги още преди десет години какво ще се случи. Потънахме на дъното. От четвърти в света – сега сме четвърти в квалификационната група. Предрекох също, че „качулки“ ще влязат в БФС и те влязоха. Сега да се оправят… Аз вече съм далече.“

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button