Новини

Добре дошли в новия сайт kodsport.bg

Скъпи читатели, добре дошли в новия сайт kodsport.bg. От днес, 9 април, стартираме нашата спортна платформа. Появихме се преди близо 6 години и не сме спирали да се развиваме, а това е поредното доказателство.

Тези от вас, които гледат предаването “Код Спорт”, което се излъчва всяка неделя от 12:30 по ТВ+, знаят какво преследваме. Тогава неслучайно заложихме на слогана “Едно различно предаване”. Сайтът, който е пред вас, е част от нов проект. Мнозина ще си зададат въпроса с какво този път ще бъдем по-различни от останалите. Ще се опитаме да ви срещнем с ексклузивни гости – спортни величия и млади надежди, а всички интервюта може да гледате на нашия обновен канал в YouTube. Може да ни последвате в социалните мрежи във Facebook и Instagram.

Менюто на сайта отгоре е за улеснение на всички. От него можете да си избирате категориите с новини, които искате да прочетете – било то футбол, баскетбол, тенис или нещо друго.

Няма да пропуснем да ви информираме за всички спортни събития, които се случват у нас и по света. Разбира се, участието на български спортисти винаги ще бъде приоритет за нас. В нашата секция Коментари ще виждате нашия прочит на актуалните теми.

Другото меню в лентата на сайта Прогнози е предназначено по-скоро за любителите на спортните залози. Там ние ще споделяме нашите предположения за изхода на най-интересните мачове в България и в Европа.

Не на последно място Ви представяме и екслузивната ни рубрика Христо Стоичков представя. В нея може да се насладите на интервюта с най-големите футболни звезди, направени именно от „кавалера“ на Златната топка.

Спортът обединява света, това е феноменът, който прави жителите на планетата щастливи. А нашият екип ще се опита да направи преживяването ви в света на спорта още по-вълнуващо.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button