БГ ФутболНовиниФутбол

Джо Диксън: От Левски ме изнудват

Кадидат-купувачът на Левски Джо Диксън изпрати писмо до медиите, в което твърди, че в последните 72 часа хора от ръководството на Левски са променили условията на сделката и се чувства изнудван. Все още не е ясно дали въпросното писмо е автентично и е изпратено именно от Джо Диксън.

Ето какво се казва в писмото:

„Това писмо е свързано с последните ми неформални преговори с настоящите собственици на ПФК Левски София и желанието ми да стана мажоритарен акционер в най-популярния и успешен български футболен клуб. Както всички вече знаете, ние постигнахме джентълменско споразумение с настоящото ръководство.

Въпреки това, през последните 72 часа няколко души от собствеността на клуба започнаха да изнудват мен и моите партньори, променяйки вече договорените условия за придобиване.

Искам да подчертая активното участие в този процес на г-н Георгиев, който първо започна като посредник в преговорния процес.

Ние, като уважавано юридическо лице, няма да толерираме такъв начин в нашите бизнес въпроси и ще обмислим по-нататъшните си действия“, се казва в мейла, който се твърди, че е от Диксън, но няма доказателства или потвърждение.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button