БГ ФутболНовиниФутбол

Феновете на ЦСКА могат да се снимат с Купата

Привържениците на ЦСКА ще имат възможност да се снимат със спечелената купа на страната, която вече се намира в „Музея на спортната слава на ЦСКА“. Армейците надвиха Арда с 1:0 в спора за трофея на Националния стадион „Васил Левски“ миналата сряда.

Ето и съобщението на сайта:

Армейци,

Купата на България, спечелена преди броени дни от нашия отбор вече е в „Музея на спортната слава на ЦСКА“.

Днес (25 май) от 15:00 до 18:00 часа, както и утре от 11:00 до 20:00 часа всеки от Вас може да направи своята индивидуална снимка с 21-ия трофей на страната, спечелен от червените след победа на финала над Арда с 1:0.

При посещение на музея може да разгледате обновените експозиции от най-различни трофеи, медали и сувенири, спечелени от армейците във всички видове спорт през годините, както и да чуете увлекателния разказа на новия уредник Чичо Граф за славната история на най-титулувания спортен клуб в България за всички времена.

ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!

ОЧАКВАМЕ ВИ!. 

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button