БГ Футбол

Любо Пенев: Помислих, че ще имаме международен мач, като видях кой ще свири в Разград

Старши-треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред медиите преди реванша от полуфиналите в турнира за Купата на България срещу Лудогорец в сряда.

„Не вкарваме голове – има го, така е. Създаваме положения, но не се увенчават с успех. С постоянство, търпение и работа и това ще се случи. С времето това ще се постигне. Ние винаги търсим победата. Ние никога не навеждаме глава – това е ЦСКА. Особено аз, като старши треньор и възпитаник на тази школа. Ако някой мисли, че ще наведем глава, жестоко се бърка.“ – заяви Пенев.

Той не подмина и темата със съдийството:

„Трябва да играем добре и да вкарваме голове – това са целите пред отбора. По този начин ще елиминираме всички странични фактори, които влияят на мача. Визирам съдиите. Аз помислих, че имаме международен мач, като прочетох името на главния съдия. Аз не ги познавам. В този ред на мисли, Кабаков ще свири след два дни. Много опит, рутина – аз вярвам, че мачът ще премине в професионална атмосфера. За милиарден път казвам – не искам да ни помагат, но не искам и да ни пречат.“ – завърши наставникът на ЦСКА.

Реваншът между Лудогорец и ЦСКА е в сряда от 18:30 ч. в Разград. Първият мач на стадион „Българска армия“ завърши при равенство 1:1.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button