БГ Футбол

Любослав Пенев ще прави промени за мача с Арда

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори пред журналисти за утрешния мач на „червените“ срещу Арда (Кърджали). Специалистът отново демонстрира чувството си за хумор и обясни, че вратата на залата за пресконференции е оправена. “Заслугата е изцяло на пресаташето Влади Василев” – отбеляза завърналият се за четвърти път в ЦСКА Пенев.

“Обещанието е едно и също – да се работи максимално и по най-добрия начин в полза на отбора, да постигаме най-добрите резултати. Беше редно и ние , и Арда да имаме еднакъв брой дни за почивка. Календарът да бъде по-добре подреден. Така го виждам аз. Царско село сега десет дена нямат мач, не е нормално. Очаква се аз да променя ЦСКА като игра. Поздравих отбора. Доволен съм от това, което постигнахме преди седмица. Знаят идеите ми като треньор. Ние ще продължим в тази линия на работа и представяне. Аз съм много взискателен. Няма да се отклоняваме от начертаната посока. Трябва ни технологично време да изглеждаме така, както аз искам. Ще има промени най-вероятно. Знам всеки футболист в какво състояние е. Те са продиктувани от това, че през три дни имаме мач. Има и хора, които висят с картони, това го имам предвид. Ще има промени, редно е така да бъде, така го виждам. Купа, титла, Европа – винаги за ЦСКА най-високите цели, да не го повтаряме, трябва да е ясно” – завърши Любослав Пенев.

Димитър Петков

Аз съм Димитър Петков. От 2019 г. съм редактор на предаването „Код Спорт“ по „ТВ+“. Интересите ми в спорта са свързани най-вече с футбола, но следя с интерес и тенис, баскетбол и волейбол.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button