БГ Футбол

Порточанов с обръщение към Михаил Касабов и Борислав Попов

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Христо Порточанов излезе с обръщение към временно изпълняващия длъжността шеф на централата Михаил Касабов и изпълнителния директор на БФС Борислав Попов. Повод за изявлението му са декларациите, които се появиха в публичното пространство, според които шефът на областния съвет на БФС в Бургас събира подписи против провеждането на извънреден конгрес за избор на нов президент на футболната ни централа.

Порточанов

Публикуваме обръщението без редакторска намеса:

До господата Михаил Касабов и Борислав Попов,

Господа, ако наистина председателят на областния съвет на БФС Бургас е действал на своя глава с въпросната декларация за събиране на подписи, за да бъде осуетено провеждането на извънреден конгрес, то решението е само едно: незабавно уволнение!

От щаба на единия от кандидатите за нов шеф на БФС Христо Порточанов са категорични, че заповедта към регионалните центрове идва от София.

Димитър Петков

Аз съм Димитър Петков. От 2019 г. съм редактор на предаването „Код Спорт“ по „ТВ+“. Интересите ми в спорта са свързани най-вече с футбола, но следя с интерес и тенис, баскетбол и волейбол.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button