БГ Футбол

Временно управляващи БФС, не Ви ли омръзна да заблуждавате, че конгресът е извънреден?

В Устава и Закона за лицата с нестопанска цел няма думите “извънреден” и “довършване на мандат”!

На 15 март е заседанието на Изпълкома, качвате го в търговския регистър чак на 16 април. На 19 април, Борислав Попов събира в Пловдив областните председатели на БФС и веднага след това се появява декларация да няма конгрес. 

Кога сте искрени? Може би, никога! 

Видно е, че очаквате ново правителство, за да кажете колко сте били мачкани досега. Нима очаквате някой да Ви повярва?! 

Не политизирайте БФС! Имахте възможност и винаги имате да кажете, че с политическа намеса сте подали оставка. Не го направихте и няма да го направите, защото оставането Ви в ИК на БФС за Вас явно е въпрос на оцеляване. 

Уверяваме Ви, няма да получите подкрепа и от ново редовно или служебно правителство, защото никой не обича алчните и непочтените! Вие сте позор! 

П.С. Предупредихме Ви за възможността на Конгреса да се получат грозни сцени като тази в Костинброд на мача Несебър-Черноморец. Вашият яничар К. Панайотов е напуснал много бързо, защото вероятно са го очаквали приятни минути на стадиона. Това ли е целта Ви – да започнем да се хващаме за гушите, за да оцелеете? 

Боби, време е да излезеш от анонимност и да успокоиш страстите иначе се превръщаш в съучастник на самозабравилите се най-дълго управляващи БФС. Ти знаеш от какво най-много се нуждаеш, желаем ти го от сърце! 

Бъдете здрави и се пазете! 

Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС

Димитър Петков

Аз съм Димитър Петков. От 2019 г. съм редактор на предаването „Код Спорт“ по „ТВ+“. Интересите ми в спорта са свързани най-вече с футбола, но следя с интерес и тенис, баскетбол и волейбол.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button