Световен футбол

Бивш защитник на Ливърпул си навлече гнева с изказване

Четвъртфиналите в Шампионската лига дадоха много поводи за коментари. Отборите, които продължават по пътя към титлата в най-авторитетния европейски клубен турнир, чертаят стратегии за следващите двубои. Тези, които отпаднаха, търсят причините за елиминирането им. Специалистите са на ход с анализите си и изказванията на някои от тях не се понравиха на феновете.

Легендата на Ливърпул Джейми Карагър, който е един от хората, които имат договор с платформата Sky и е участник в студията преди двубоите, както от “Лигата на богатите”, така и от тези във Висшата лига, взе отношение за бъдещето на двете големи звезди в отбора на ПСЖ.

“Не мисля, че качествени играчи като Неймар и Килиън Мбапе трябва да играят в състава на френския шампион. Те не са за Лига 1, защото това е едно посредствено първенство. Качеството на футбола в него е на средно ниво” – заяви Карагър.

Това отприщи вълна от коментари в профила на бившия защитник и настоящ анализатор в една от социалните мрежи. Най-безобидните от тях са: “Ти изобщо разбираш ли от футбол”, докато другите предпочитаме да ги спестим.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button