БГ ФутболНовиниФутбол

Форматът на следващия сезон в Първа лига – все още неясен

Работната комисия за определяне на формата на Първа лига през следващия сезон ще проведе финална среща в близките дни и след това Изпълкомът на футболната централа ще вземе крайно решение за това дали елитната ни група ще бъде увеличена на 16 отбора, съобщиха от БФС днес.

„Във връзка със сериозния обществен интерес, касаещ работата на експертната комисия, отговаряща за евентуалните промени във формата на първенството в Първа професионална лига, ръководството на Българския футболен съюз информира, че към момента работната комисия е провела три заседания, като в идните дни ще се състои и четвърта заключителна среща. След окончателното приключване на състезателен сезон 2020/21 и изиграването на баражите по програма, експертната група ще запознае Изпълнителния комитет на БФС с финалното си становище по въпроса“, заявиха от БФС.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button