БГ ФутболНовиниФутбол

Лудогорец се е споразумял с Каляри за Десподов

Лудогорец е постигнал договорка за трансфера на Кирил Десподов. Това обяви спортният директор на “орлите“ Георги Караманджуков. Сега остава клубът да постигне разбирателство с национала за неговите лични условия.

„Лудогорец прави всичко възможно да задържи Кирил Десподов. За времето, в което той беше в Лудогорец, сме доволни от неговото чисто човешко поведение в съблекалнята. Той също свикна с нас. Имаме договорка с Каляри, остава и да се разберем с Кирил. Нашето желание е той да остане в Лудогорец“, заяви Караманджуков.

Изпълнителният директор на шампионите Ангел Петричев пък заяви че Козмин Моци е новият технически директор. Защитникът на Лудогорец прекрати кариерата си на футболист в края на миналия сезон, а сега официално е на работа в тима от Разград.

„Казах още преди години, че когато Лудогорец сложи звездата над своята емблема, ще прекратя своята кариера. Не съм решил от днес за утре. Малко ми е тежко началото. От 20 години съм правил едно и също. Сега от тази страна работата е малко по-различна. Искам да постигна същите успехи като технически директор, като тези, които постигнах като футболист“, сподели Моци.

Александър Аврамов

Завършил съм висшето си образование в Нов български университет - специалност Кино и телевизия. Интересите ми са свързани най-вече с футбол , тенис, бокс и волейбол.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button