Новини

Майка Ричардс критикува шефовете си

Протестите на Острова против създаването на Суперлигата накараха много хора да излязат пред стадионите на любимите си клубове. За всички е ясно, че когато става въпрос за пари, битката изглежда с предизвестен край. Феновете на Манчестър Сити също не останаха безучастни към проекта, който ще бъде оглавяван от президента на Реал /М/ Флорентино Перес. Те са сигурни, че техният клуб не е създаден, за да го гледат хората по телевизията, а защото играе добър футбол.

“Сити съществува, защото феновете не биха го напуснали, независимо колко трудна е дадена ситуация. Този клуб нямаше да го има без тях. Моля, помислете за привържениците, които всеки уикенд ликуват или страдат с любмия си отбор. Аз съм посланик на Манчестър Сити и имам една дума за създаването на Суперлигата – позор“, сподели Майка Ричардс пред Sky Sports.

Най-вероятно след тези остри думи бившият защитник на “гражданите” ще се раздели с работата си в Манчестър Сити.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button