Моторни спортовеНовини

Мото Джи Пи през погледа на Валентино Роси

На 42 години той все още се чувства един от лидерите в кралския клас. Тази година Роси ще се състезава за отбора на Петронас Рейсинг Тийм и ако не претърпи някакъв инцидент е възможно това да не е последният му сезон в Мото GP.

Вече съм възрастен, имам няколко бръчки, малко побеляла коса, но се чувствам добре и не мисля за отказване. Много зависи какво ще се случи по време на стартовете през 2021 г.” – твърди роденият в Италия състезател.

Роси споделя, че успее ли да се забавлява и да спечели някое състезание, това би го мотивирало. “Дори самото ми качване на подиума или попадане в топ 5 би си струвало труда” – коментира Валентино седмица преди първия старт от календара за тази година. Надпреварата ще е в Катар на 28 март и мнозина фенове на този спорт тръпнат в очакване на шума на мощните машини.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button