НовиниСветовен футболФутбол

Преговорите между Конте и Тотнъм се провалиха

Преговорите между ръководството на Тотнъм и Антонио Конте пропаднаха. Двете страни не са успели да се споразумеят. Лондончани ще се насочат към други варианти за нов мениджър, информира Фабрицио Романо.

Двете страни водеха интензивни преговори в последните няколко дни, но в крайна сметка разминаванията са били прекалено големи, за да се стигне до компромисен вариант по всички точки. Италианецът е поставил изисквания за изграждане на проект, който да търси незабавен успех и необходимите инвестиции в търсенето му. Също така Конте е искал да доведе повече от четири нови човека в своя щаб, а разминаванията в исканата и предлаганата заплата са се оказали повече от 3 милиона евро.

Междувременно президентът на Тотнъм Даниел Леви е успял да постигне договорка с бившия спортен директор на Ювентус Фабио Паратичи, който ще се присъедини на тази позиция към лондончани. Очакванията са двете страни да подпишат договор през следващата седмица, а италианецът да бъде част от процеса по избор и преговори с нов наставник, който да поеме тима.

Свързани статии

Александър Аврамов

Завършил съм висшето си образование в Нов български университет - специалност Кино и телевизия. Интересите ми са свързани най-вече с футбол , тенис, бокс и волейбол.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button