БГ ФутболНовиниФутбол

Сираков: Преговорите вървят по план, необходимо е време

„Преговорите с потенциален инвеститор в Левски се движат по план. За тях е необходимо време, тъй като се изисква одобрението на много институции, част от тях – чуждестранни“, обяви собственикът на „сините“ Наско Сираков по повод потенциалната смяна на собствеността в клуба.

В първото си изказване по темата, след като на 24 май Сираков обяви, че клубът ще има нов собственик, голмайстор номер 1 в историята на „сините“ увери, че всичко около сделката се движи по план, а следващата седмица той ще даде пресконференция, на която ще запознае феновете на тима с подробности около случващото се.

„Искам да Ви уведомя, че преговорите с потенциален инвеститор в „ПФК Левски“ се движат по план. За тях е необходимо време, тъй като се изисква одобрението на много институции, част от тях – чуждестранни. Уверявам Ви, че следващата седмица на специална пресконференция ще запозная „синята“ общественост с нещата, които вълнуват всички нас толкова много“, заяви Сираков чрез официалния сайт на Левски.

Припомняме, че навръх 107-та годишнина от създаването на Левски на 24 май собственикът на клуба Наско Сираков обяви, че тимът ще има нов собственик, който ще вложи 100-150 милиона евро и ще построи изцяло нов стадион на мястото на „Герена“. Впоследствие членът на Надзорния съвет на Левски Тити Папазов разкри, че потенциалният купувач на „сините“ е британският бизнесмен Джоузеф Диксън, но въпреки това неяснотите около личността на Диксън и неговите планове остават много, което притеснява голяма част от феновете на тима, които поискаха повече официална информация от Сираков.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button