Новини

Тотнъм и Евертън спретнаха голово равенство

Отборите на Евертън и Тотнъм завършиха при резултат 2:2 в първи мач от 33-тия кръг във Висшата лига.

Залогът в срещата беше много голям, защото преди това и двата тима се намираха на точка един от друг. Заради това стартът на срещата бе много агресивен, като още в първите минути опасни положения имаше и пред двете врати.

Все пак по-активният тим на Тотнъм поведе в 27-ата минута, когато Хари Кейн откри след центриране отляво. Сигурдсон възстанови равенството едва 4 минути по-късно. През втората част отново Сигурдсон отбеляза, за да даде аванс на домакините, но Кейн отново върна равенството почти мигновено след това.

След двубоят двата отбора останаха с непроменени позиции – Тотнъм е на 7-ото място с 50 точки, а Евертън е с 49 пункта и е съответно на 8-ата позиция. И „карамелите“, и „шпорите“ гледат към местата, даващи право на участие в европейските клубни турнири.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button