НовиниСветовен футболФутбол

В Италия: Антов остава в Болоня

След потвърждението за оставането на Синиша Михайлович начело на Болоня, то в Емилио Романя започнаха да разкриват бъдещите планове на клуба. Договорът на сръбския специалист бе удължен до 2023-а година.

Италианският клуб ще се концентрира върху обновяването на защитната си линия, където пада и отговорността на Валентин Антов. Италианският журналист, близък до Болоня – Марио Саки, твърди, че Болоня е решен да откупи бранителя от ЦСКА. За целта италианците ще доплатят 3 милиона евро на българския клуб за услугите на българина.

Според информацията Болоня възнамерява да се възползва от тази опция, но крайното решение за това най-вероятно ще бъде взето по време на някоя от следващите срещи на клубното ръководство. Също така се уточнява, че оттам може би изчакват да видят Антов в повече мачове и точно затова в оставащите пет кръга от Серия „А“ той ще получи още шансове за изява. Засега защитникът има четири мача с екипа на отбора, като в два от тях започна като титуляр.

Александър Аврамов

Завършил съм висшето си образование в Нов български университет - специалност Кино и телевизия. Интересите ми са свързани най-вече с футбол , тенис, бокс и волейбол.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button