БГ ФутболНовиниФутбол

Вуцов и Мезу се разбраха по телефона за расисткия скандал

От клубните сайтове на Славия и Етър стана ясно, че вратарят на „белите“ Светослав Вуцов и играчът на великотърновци Миси Мезу са разрешили спора помежду си в телефонен разговор. Двамата са решили спора помежду си, след като по време на срещата между двата тима Мезу обвини Вуцов в расистка обида.

Ето и какво публикуваха двата клуба на своите сайтове:

Уведомяваме привържениците на двата отбора и футболната общественост у нас, че по тяхна инициатива футболистите от двата отбора – Светослав Вуцов (Славия) и Гаетан Мезу (Етър), в телефонен разговор символично са си „стиснали ръцете“ и са сложили край на размяната на реплики помежду си, дали повод за излишно напрежение в отношенията между тях и отборите им. Като професионални футболисти двамата са си пожелали успешни игри и добро представяне на Славия и Етър в предстоящата плейофна фаза на шампионата в елитната лига на България.

Свързани статии

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button