БГ ФутболНовиниФутбол

Живко Миланов: Абсурд… най-ниският на терена ни отбеляза

Временният старши треньор на Левски Живко Миланов остана крайно разочарован от играта на неговия тим в защита. Конкретно той посочи грешката, при която падна първия гол за ЦСКА. Тогава „синият“ защитник Фейсал Рерас допусна нисичкия Жул Кейта да го надскочи и да отбележи с глава. Въпреки незавидното положение на сините треньорът допълни, че Левски не се отказва да гони седмото място, даващо право на участие в бараж за евротурнирите.

“Липсваше ни увереност, особено през първото полувреме. Действахме плахо, не искахме да играем с топката, което доведе до това ЦСКА да ни отбележи гол. Най-ниският ни отбеляза. Оттам всичко тръгна надолу. Изключително съм недоволен от първото полувреме. Без агресия и да се сбиеш на терена, трудно може да вземеш нещо в такъв мач. През втората част бяхме по-уверени и агресивни. Отдавам го и на това, че има много млади момчета. Трябва да игарят със самочувствие. Без самочувствие няма как да вървиш нагоре. Ще е тежко. Ще направим всичко възможно тези момчета да дадат максимума, за да спечелим това 7-мо място. Има хора, които се връщат.“

„Надявам се да сме по-уверени и с по-голяма идея какво правим. Феновете искаха да знаят какво ще е бъдещето на клуба. На никой не му харесва Левски да изглежда по този начин. За момента състоянието не е добро. Трябва момчетата да вдигат главите и да дадат максимума до края на сезона. След това ще видим какво ще се случи лятото”, коментира Живко Миланов.

Велислав Филипов

Завършил съм Националната гимназия за древни езици и култури „Св. Константин Кирил Философ". Имам бакалавърска степен по журналистика от СУ „Св. Климент Охридски“. Интересите ми са насочени най-вече към футбол, волейбол, тенис и зимни спортове.

Свързани статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button